Acasă » Stiri » Bilantul realizarilor pe 2012 pentru comuna Deleni. Primarul Prigoreanu a reusit numeroase investitii (VIDEO)

Bilantul realizarilor pe 2012 pentru comuna Deleni. Primarul Prigoreanu a reusit numeroase investitii (VIDEO)

„Anul 2012, chiar dacă a fost un an electoral, din punct de vedere al realizărilor aČ™ considera că am păstrat aceeaČ™i linie pe care am Ă®nceput-o Ă®n anul 2008 Č™i aČ™ menČ›iona aici doar câteva din lucrurile care au continuat Č™i care au fost finalizate Ă®n anul 2012.

În primul rând, aș vrea să scot în evidență faptul că anul acesta, în numai nouă luni, a fost finalizată construcția Corpului C a Școlii din Deleni.Este o construcție dotată la standarde europene, cu bani din bugetul local.

În al doilea rând , este vorba de continuarea extinderii rețelei de gaz metan în comună.

Un alt proiect dus aproape de finalizare este investiția de aducțiune apă în satul Maxutt. Din nefericire, încă nu a fost pus în funcțiune din cauza condițiilor meteo. Am continuat anul acesta și infrastructura drumurilor comunale și sătești, prin pietruire și rigole betonate.

Un alt eveniment de anvergură desfășurat Ă®n luna octombrie a acestui an a fost inaugurarea Cimitirului Eroilor ridicat Ă®n cinstea celor căzuČ›i pe câmpul de luptă Ă®n timpul Primului Război Mondial. Acest eveniment a scos Ă®n evidență spiritul naČ›ional al locuitorilor comunei. Cu această ocazie, a avut loc o paradă militară Č™i au fost prezente Č™i multe oficialități. Anul acesta a fost finalizată si baza sportivă”, a declarat primarul Dumitru Prigoreanu.


Un comentariu

  1. Intradevar, aductiunea de apa nu s-a finalizat din cauza conditiilor meteo.
    Toata vara a plouat torential aproape in fiecare zi iar cand nu a plouat a inghetat chiar daca era luna august.
    Din cauza ca plouat permanent nici oamenii nu prea erau interesati de reteaua de apa, ei adunand apa de la uluc si roua de pe flori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Proiecte și Investiții

Revista Centenar

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare