Warning: Undefined array key "action" in /home2/realitat/public_html/comunadeleni.com/wp-content/themes/academicanski/functions.php on line 2
Peste 1000 de copii au participat la Cupa „Respect Deleni” – editia 2013 (GALERIE FOTO) – Primăria Comunei Deleni – județul Iași

Acasă » Cupa Respect » Peste 1000 de copii au participat la Cupa „Respect Deleni” – editia 2013 (GALERIE FOTO)

Peste 1000 de copii au participat la Cupa „Respect Deleni” – editia 2013 (GALERIE FOTO)

Competitia sportiva de la Deleni, “Cupa Respect”, ce a avut loc la sfarsitul saptamanii, a adunat pentru cateva ore peste 1.000 de copii din comuna. Autoritatile locale au daruit zeci de diplome si medalii, precum si cupe la handbal si fotbal.
Startul celei de-a treia editie a fost dat in parcul Poiana.

Dupa discursul edilului, Dumitru Prigoreanu, elevii s-au pregatit pentru a participa la crosul care a devenit deja o traditie pentru ei.

Au urmat apoi competitiile de handbal, fotbal si viteza, intre scolile din comuna. La finalul tuturor activitatilor, juriul format din profesori a decis. S-au acordat 60 de medalii de aur, argint si bronz si 46 de diplome. In final, Cupa Handbal, a fost castigata de echipa de fete de la scoala Deleni iar Cupa Fotbal, de baietii de la Preventoriu Deleni.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *