Warning: Undefined array key "action" in /home2/realitat/public_html/comunadeleni.com/wp-content/themes/academicanski/functions.php on line 2
Primăria comunei DELENI a demarat un amplu proces de intabulare a mai multor proprietăți din administrarea primăriei – Primăria Comunei Deleni – județul Iași

Acasă » Stiri » Primăria comunei DELENI a demarat un amplu proces de intabulare a mai multor proprietăți din administrarea primăriei

Primăria comunei DELENI a demarat un amplu proces de intabulare a mai multor proprietăți din administrarea primăriei

Primăria comunei Deleni a început procesul de intabulare 

Printre obiective se află Gradinița Maxut – 1163 mp, Gradinița Slobozia -1075 mp, Centru însămânțări Feredeni – 480 mp, Calea de acces AEI – 1495 mp, Lotul Marchidan – 6649 mp și Tabara Parcovaci – 8884 mp.

Ofertantul acestei licitații este SC MOLDO GEO CAD SRL, iar valoarea contractului este de 10.098 RON.

Noi acum asteptăm să fie publicat în Monitorul Oficial inventarul domeniului public-privat deoarece avem obligația să intabulăm toate proprietățile. Cu siguranță nu o să putem intabula toate proprietățile consiliului local, însă vom intabula pe priorități și anume unde avem investiții în curs sau finalizare.

Punctual primăria Deleni a intabulat terenul de la Școala Maxut deoarece intenționăm să constuim acolo o sală de sport  pentru care am depus deja o cerere către Compania Nationala de Investitii.

De asemenea unele intabulări sunt realizate cu bani guvernamentali prin oficiul de cadastru. Acestea sunt  intabulări care se fac printr-un program la nivel național, pentru a sprijini UAT-urile să își intabuleze proprietățile. Într-un final toate bunurile din administrație ar trebui intabulate.

Comuna Deleni are o bună parte din bunuri intabulate. Are 250 ha de pășune intabulată, cu menajamentul pastoral întocmit încă din anul 2016.

Ne mișcăm încet, dar o facem, în limita banilor pe care îi avem”, a declarat Dumitru Prigoreanu, primarul comunei Deleni.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *