Home » Stiri » Întâlnire legată de întreținerea și menținerea în funcțiune a zonelor verzi din cimitirele comunei Deleni

Întâlnire legată de întreținerea și menținerea în funcțiune a zonelor verzi din cimitirele comunei Deleni

În data de 2 octombrie 2019, la inițiativa d-lui primar al Primăriei Deleni, ec. Dumitru Progoreanu, a avut loc o întîlnire de lucru cu toți preoții din comuna Deleni. 

Tematica întâlnirii a fost legată de întreținerea și menținerea în funcțiune a zonelor verzi din cimitirele comunei Deleni, dar și despre anumite prevederi ale regulamentului privind organizarea şi funcţionarea cimitirelor din comuna Deleni (construcția cavourilor funerare, accesul în incinta cimitirelor, locuri de veci pentru persoane din alte culte decât cel ortodox).

 La discuțiile pe tematica centrală, respectiv, efectuarea și păstrarea curățeniei, întreținerea drumurilor și a aleilor, colectarea și transportul gunoaielor din cimitire, s-a hotărât înfiițarea unei echipe, la nivel de comună, formată din 5/7 membri, cooptați din fiecare sat, care să aducă cimitirile la o stare de normalitate privind curațenia, să supravegheze și să răspundă, în toată perioada anului calendaristic  de corectitudinea execuției lucrărilor menționate mai sus. 

  Prin grija aratată cimitirelor din localitățile noastre, dovedim respectul față de părinții și cei dragi ai nostri care se odihnesc aici, dovedim că suntem gospodari, pentru că cimitirul  este oglinda comunității. 


Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *