Home » Primaria Deleni » Organigrama

Organigrama

Primar Dumitru Prigoreanu

Primul gospodar al comunei Deleni se afla la al treilea mandat ca primar. Incepand cu anul 2008 fata comunei Deleni s-a schimbat radical. Va invitam sa vizualizati activitatea primarului Dumitru Prigoreanu.
(Click ) CV-ul primarului D. Prigoreanu
(Click ) Atributiile primarului D. Prigoreanu

(descarca aici) Declaratie de Avere 2021

(descarca aici) Declaratie de Interese 2021

Mesajul Primarului Dumitru Prigoreanu

Am preluat mandatul de primar al Comunei Deleni pe data de 2 iulie 2008, hotarat sa reprezint cat mai bine interesele si nevoile oamenilor, sa transform Deleniul intr-o localitate prospera si moderna.

Situata la granit a de nord a judetuluI Iasi, avand o suprafata teritorial administrative de 15,120 ha din care 7,254 ha teren agricol, cu sase sate component si 10,650 de locuitori, comuna Deleni este a doua ca marime din judetul Iasi.

Inca din Campania electorala, am afirmat ca nu fac promisiuni irealizabile si ca toata activitatea mea va avea ca prioritati, recladirea unei administratii bazate pe respectarea legii, respectul fata de cetatea, o buna gestionare a banului public, atragere de finantare europeana ca singura masura care poate duce la dezvoltarea si modernizarea comunei Deleni.


Viceprimar Maria Scirtu

Viceprimarul Maria Scirtu contribuie la dezvoltarea durabila a comunitatii. Impreuna cu, consilierii locali din Deleni si cu primarul Prigoreanu, viceprimarul Maria Scirtu contribuie la modernizarea comunei Deleni.
(Click ) CV-ul viceprimarului M. Scirtu
(Click ) Atributiile viceprimarului M.Scirtu

(descarca aici) Declaratie de Avere 2021

(descarca aici) Declaratie de Interese 2021

Secretar Florin Petraru

Avand in spate ani buni de expierenta, secretarul Consiliului Local al comunei Deleni, Florin Petraru, se ocupa de legalitatea activitatii primariei Deleni si a Consiliului Local Deleni.
(Click ) CV-ul secretarului F. Petraru
(Click ) Atributiile secretarului F. Petraru

(descarca aici) Declaratie de Avere 2021

(descarca aici) Declaratie de Interese 2021

Organigrama noua Primaria Comunei Deleni (descarca aici)

Stat de Functii Politie Locala (descarca aici)

REGULAMENT CONSILIUL LOCAL DELENI aprobat prin Hotararea nr.129 din 15.10.2020 (descarca aici)