Home » Investitii » After School nou realizat în comuna Deleni (2021)

After School nou realizat în comuna Deleni (2021)

La sfârșitul acestui an se numără investițiile în comuna Deleni. Moș Crăciun a venit mai repede la copiii din comună cu o grădiniță și un afterschool nou, două investiții realizate cu fonduri europene.

Cu patru zile înainte de Crăciun, pe 21 decembrie s-au desfășurat în prezența elevilor, dar și a cadrelor didactice ceremoniile de inaugurare la cele doua instituții. Pentru a marca finalizarea acestor proiecte important pentru tinerii comunei Deleni, reprezentanții administrației locale au susținut și un moment simbolic, tăierea unei panglici.

În cadrul evenimentului a ținut să adreseze câteva cuvinte privind aceste investiții care aduc un plus de valoare învățământului din comună și primarul Dumitru Prigoreanu.

De asemenea, câțiva copiii talentați, membri ai Ansamblului folcloric Hurgheșul al Parohiei Feredeni au susținut și cu scurt moment artistic. Imbracati în starie populare, acestia au intonat colinde traditionale.

La afterschool-ul din Deleni sunt puse la dispoziția copiilor din clasele I-IV, trei săli de clasă cu dotări moderne, fiecare cu câte 20 de locuri. În cadrul institutiei, elevii își vor putea face temele, vor putea lua parte la activități recreative și vor avea o masă asigurată în timpului orelor de pregătire.

Primăria comunei Deleni a reușit și o achizitiție de dispozitive electronice, un numar de 1021 tablete, 71 de laptopuri si 48 de camere web, care sa fie utilizate de elevi în invatamantul online, depășesc suma de 1,1 milioane euro.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *