Warning: Undefined array key "action" in /home2/realitat/public_html/comunadeleni.com/wp-content/themes/academicanski/functions.php on line 2
Cross cu peste 700 de participanti in comuna Deleni – Primăria Comunei Deleni – județul Iași

Acasă » Evenimente » Cross cu peste 700 de participanti in comuna Deleni

Cross cu peste 700 de participanti in comuna Deleni

Concurs sportiv inedit in comuna Deleni, unde atat elevii, cat si ceilalti locuitori ai comunei sunt invitati sa participe la un cross ce se va desfasura pe o distanta de 2.500 de metri • In cadrul Cupei „Respect”, aflata la prima editie, vor avea loc si competitii de handbal si de fotbal.

Comuna Deleni sparge gheata si organizeaza anul acesta unul dintre cele mai inedite concursuri sportivesi de ecologie din judetul Iasi. Peste 700 de elevi, dar si simpli cetateni sunt invitati sa participe la un cross ce va desfasura in apropierea bazei sportive din comuna Deleni, duminica, 5 iunie. De asemenea, in cadrul Cupei „Respect”, aflata la prima editie, Primaria comunei Deleni a organizat si competitii de handbal feminin si de fotbal pentru baieti. „Acest concurs are, in primul rand, drept scop stabilirea relatiilor de prietenie dintre elevi de varste apropiate, atragerea unui numar cat mai mare de persoane in practicarea exercitiului fizic. Dorim, de asemenea, sa sustinem in acest mod dezvoltarea unei conduite ecologice responsabile in randul elevilor”, a declarat Dumitru Prigoreanu, primarul comunei Deleni.
Pentru concursul de cross, care a fost numit „Respecta sanatatea”, se va da startul la ora 9.15. Simultan se va desfasura si concursul de desene pe asfalt „Natura prietena omului”. La ora 9.45, vor fi premiati castigatorii celor doua competitii, iar la 10.00 vor incepe meciurile de fotbal si de handbal. Echipele care se vor clasa pe locul intai vor primi cupe, medalii si vor beneficia de o excursie la Lacul Rosu. Deoarece competitiile se vor desfasura de dimineata pana spre seara, Primaria Deleni le va oferi participantilor, in special elevilor, masa de pranz.
De precizat ca aproape toti participantii vor fi „castigatori” si vor primi cel putin un mic premiu. Vor fi distribuite sepci, tricouri, veste de promovare ecologice etc.

sursa: bzi.ro


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *