Home » Stiri » Casniciile longevive din Deleni rasplatite cu premii in bani si diplome de onoare

Casniciile longevive din Deleni rasplatite cu premii in bani si diplome de onoare

Chiar daca este an de criza financiara, primarul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu, le face din nou pe plac satenilor. Anul acesta, Ziua Comunei va fi sarbatorita pe data de 28 august.

Pe parcursul anului calendaristic comuna mai are si alte sarbatori dintre care cea mai importanta este Sarbatoarea Comunei Deleni stabilita in fiecare an in ultima duminica a lunii august. La ea participa toti locuitorii comunei cu invitati din afara si fii ai satului intorsi acasa din tara sau strainatate. Are loc un spectacol de muzica populara si usoara, un targ de produse agricole, concursuri si se finalizeaza cu un foc de artificii.

Cu acelasI prilej, primarul comunei, Dumitru Prigoreanu v-a oferi din partea Primariei si a Consiliului Local, diplome si premii in bani tuturor cetatenilor care in acest an sarbatoresc 50 de ani de la casatorie.

Chiar daca ne este mai greu si anul acesta am de gand sa organizez Zilele Comunei Deleni. Am sI purtat discutii cu partenerii nostri sI urmeaza ca in cateva zile sa stabilim programul si cine va urca pe scena. Imi doresc sa pastrez traditia de a inmana diplome sI premii, tuturor persoanelor care implinesc jumatate de secol de la unirea destinelor”, a declarat primarul Dumitru Prigoreanu.

Acesta este de parere ca in ziua cu pricina, peste 20 de astfel de famiilii vor primi premii in bani sI diplome de onoare. Precizam ca edilul local, un om tanar sI energic, plin de initiativa, ofera in dar la fiecare cuplu care se casatoreste un mic stimulant ce consta intr-un buchet de flori si o sticla de sampanie.
O alta sarbatoare este cea de la sfarsit de an de pe data de 31 decembrie cand la primarie se aduna cei care fac obiceiuri de iarna si an nou.
|n fata Primariei se aduna toti locuitorii comunei si asista la spectacolul dat de cei care fac obiceiuri de iarna. La final, Dumitru Prigorenu, primarul comunei tine un discurs, ofera premii si daruri celor mici, iar sarbatoarea se incheie cu un foc de artificii.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *