Home » Stiri » Primaria Deleni a ajutat 12 familii cu lemne de foc

Primaria Deleni a ajutat 12 familii cu lemne de foc

Gerul din ultima vreme a provocat multe decesuri in randuri oamenilor fara adaposturi si a celor cu probleme de sanatate. Nu doar acestia au suferit din cauza temperaturilor cu mult sub -15 grade Celsius, cat si numeroase familii nevoiase care au ramas fara lemne pentru foc.

Este si cazul a doisprezece familii din comuna Deleni, care in plin ger nu mai aveau ce sa puna pe foc. Pentru ca afara erau -15 grade si frigul patrundea incetul cu incetul in casele ramase fara incalzirea pe lemne, primaria comunei Deleni,cu acordul Consiliului Local Deleni, a constata in urma unei anchete sociale, ca cele 12 familii nu au nici un venit si nu si-ar putea permite lemne pentru foc, fapt pentru care a fost cumparata o cantintate de lemne pentru fiecare familie care sa le ajunga o saptamana de zile. In continuare daca vremea se va inrautati si frigul va continua, primaria va mai achizitona lemne de foc pentru a ajuta cele 12 familii cu o situatie sociala precara.

„Am reusit sa ajutam 12 familii aflate la necaz. Acestea au ramas fara lemne de foc in plina iarna. In cel mai scurt timp posibil, am reusit sa cumparam o cantitate de lemne care sa le asigure caldura pe perioada gerului napraznic. Momentan aceasta cantitate le ajunge o saptamana de zile, si mai apoi dupa necesitate vom mai cumpara lemne de foc, si ii vom ajuta pe consatenii nostri aflati in dificultate” a declarat primarul Dumitru Prigoreanu.


Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *