Home » Stiri » Baza sportiva de la Deleni a fost inaugurata (FOTO)

Baza sportiva de la Deleni a fost inaugurata (FOTO)

La initiativa primarului Prigoreanu la Deleni s-a aplicat la programul national de dezvoltare a infrastructurii de baze sportive in mediul rural, program finantat prin OG nr. 7/2006. Desi la nivelul judetului Iasi s-au demarat lucrarile pentru construirea a 30 astfel de baze sportive, la Deleni s-a finalizat printre primele astfel de investitii din judetul nostru. Investitia s-a ridicat la peste 7 miliarde de lei vechi si a fost realizata de firma S.C. CRETU COMPANY S.R.L. Inceputa in anul 2008, baza sportiva de tip I de la Deleni a fost finalizata si data in folosinta la inceputul lunii septembrie. Alaturi de terenul de fotbal se afla vestiarele, o constructie moderna dotata cu dusuri si grupuri sanitare si o pista de atletism.

“Este o baza sportiva de care comuna Deleni avea nevoie  datorita numarului mare de copii, peste 1850 de scolari, prescolari, tineri si copii care au nevoie de un spatiu sa desfasoare activitati sportive. Deasemeni avem infiintata si Asociatia Sportiva Progresul, speram sa inscriem anul viitor echipa de fotbal in campionatul judetean. Anul acesta nu am putut deoarece nu era gata stadionul.” a declarat primarul liberal.

In cei 3 ani de mandat, economistul Prigoreanu a demonstrat ca in Deleni in ciuda faptului ca ne aflam intr-o perioada de criza economica, se gasesc bani la bugetul local pentru imbunatatirea conditiilor de trai a celor peste 10 000 de locuitori ai Deleniului.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *